Er is accreditatie voor:
Huisartsen (ABC1) 
Assistentes (NvDA) 
Praktijkondersteuners (NVvPO) 
Praktijkmanagers (NVvPM) 

Ons congres is inclusief lunch en uitgebreid diner.
Er is plaats voor 400 deelnemers.
We hebben per doelgroep een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

HET NEDHIS-CONGRES IS VERPLAATST NAAR WOENSDAG 24 MAART 2021

Op 25 maart zou ons 29ste NedHIS-congres plaatsvinden. In maart werd duidelijk dat het congres niet door kon gaan vanwege het COVID-19-virus. We hebben het congres toen kunnen verzetten naar 16 september. Dat lukte met dank aan de flexibiliteit van de congreslocatie, onze partners, de sprekers en niet te vergeten de deelnemers!
Maar helaas …
De gevolgen van het COVID-19-virus zijn nog steeds realiteit en inmiddels is duidelijk dat ook in september het congres niet in de gebruikelijke vorm plaats kan vinden. Daarnaast vinden we het onverstandig om een grote groep zorgverleners bij elkaar te brengen. Wij hebben immers een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
De congrescommissie heeft besloten het NedHIS-congres op 16 september 2020 niet door te laten gaan en het congres een jaar uit te stellen. Het NedHIS-congres staat nu gepland op woensdag 24 maart 2021. Vanaf januari 2021 is het mogelijk in te schrijven. Hou onze nieuwsbrief in de gaten.
Reeds ingeschreven deelnemers zijn inmiddels ingelicht per mail en natuurlijk wordt het inschrijfgeld gerestitueerd.

Hartelijk dank voor alle begrip en we zien uit naar uw komst op 24 maart 2021 in Vianen. We gaan er in 2021 een extra mooi congres van maken!

Secretariaat NedHIS congres
Bep Otterloo
Eikeboom 21
4101 VA Culemborg
06-46813881

Mailen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

15 + 7 =

Locatie
Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen

Navigatieadres: Don Velascodreef 1

Vanuit Amsterdam/ Den Haag
Snelweg A2 richting ’s Hertogenbosch, afrit nr. 11 Vianen, na de Lekbrug. Onder aan de afrit links. Bij stoplichten rechtdoor, 1e afslag links.

Vanuit ’s Hertogenbosch/ Eindhoven
Snelweg A2 richting Utrecht/ Amsterdam, afrit nr. 11 Vianen, voor de lekbrug. Onder aan de afrit rechts, 1e afslag links.

Vanuit Breda/ Rotterdam
Snelweg A27 richting Utrecht/ Almere, bij knooppunt Everdingen naar snelweg A2 richting Utrecht-West/ Amsterdam. Afrit nr. 11 Vianen, voor de Lekbrug. Onder aan de afrit rechts, 1e afslag links.

Vanuit Almere/ Amersfoort
Snelweg A27 richting Breda, afrit nr. 27 Vianen. Onder aan de afrit rechtsaf richting Vianen-West. Bij stoplichten rechtdoor, doorgaande weg volgen, 1e en 2e rotonde links, 3e rotonde rechtsaf en 4e rotonde rechtdoor. Na de Total-benzinepomp direct rechts het parkeerterrein op.

OOK MET OPENBAAR VERVOER SIMPEL TE BEREIKEN!

Vanaf Centraal Station Utrecht pakt U de streekbussen: 81, 85, 90, 181, 387 en 388. Deze stoppen allen bij de halte Lekbrug. Vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen en U bent bij het Hotel.
Er gaan ook rechtstreekse Interliners richting Vianen. Ook deze bussen stoppen bij halte Lekbrug vanwaar het Hotel op 5 minuten lopen ligt.